Магістрант Віталій Крамар став стипендіатом програми «Завтра.UA»

За результатами трьох етапів конкурсу 2019/2020 стипендіатами стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука стали 100 найкращих українських студентів, які представили 47 вітчизняних закладів вищої освіти. Результати конкурсу днями опублікували на сторінці сайту програми. Можна переглянути тут – https://www.zavtra.in.ua/2020/06/04/peremozhtsiv-konkursu-2019-20-vyznacheno/

У ТОП-100 переможців цьогорічного конкурсу увійшов і студент економічного факультету Прикарпатського університету, магістрант спеціальності «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» Крамар Віталій. Він подав на конкурс наукову роботу «Моделі формування параметрів монетарної політики». Дослідження присвячене удосконаленню та розвитку теоретичних основ і науково-методичних засад формування монетарної політики на основі макроекономічного моделювання та прогнозування її параметрів. Науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики економічного факультету Прикарпатського університету Андрій Пілько. 

Зазначимо, що цьогорічні стипендіати отримають річну стипендію програми “Завтра.UA” та підтримку в реалізації власних проектів.

Варто підкреслити, що Прикарпатський національний університет з 2007 року є учасником стипендіальної програми “Завтра.UA”. За цей період більше півсотні студентів університету стали переможцями конкурсів програми та її стипендіатами.