Прикарпатський національний університет увійшов до міжнародного рейтингу U-Multirank 2020

За результатами міжнародного рейтингу U-Multirank 2020 Прикарпатський національний університет займає 28 місце серед університетів України. Загалом у 2020 році  до даного міжнародного рейтингу увійшло лише 76 університетів України.

Відрадним є те, що серед п’яти груп критеріїв оцінок за рейтингом U-Multirank 2020 Прикарпатський національний університет отримав чотири найвищі оцінки «А-very good» в категоріях «Організація навчального процесу» та «Дослідження».

Позитивні оцінки Прикарпатського національного університету за усіма п’ятьма групами критеріїв міжнародного рейтингу U-Multirank 2020  свідчать про гармонійний різносторонній розвиток університету з орієнтацією як на якісну освіту, так і на розвиток наукової діяльності, міжнародної співпраці та розвиток регіону.

Першоджерело: ttps://www.umultirank.org/compare?trackType=compare&sightMode=undefined&section=compareRanking&mode=likewithlike&instutionalField=true&pref-4=1&pref-4=2&pref-4=3&country=78&count&name=null&sortOrder=desc&sortCol=overallPerformance