Присвоєно звання «Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника»

Відповідно до ухвали Вченої ради Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 30 серпня 2023 р. присвоєно звання «Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» Марії Чепіль – доктору педагогічних наук, професору, доктору габілітованому, академіку Національної академії вищої освіти України, Заслуженій діячці науки і техніки України, професору кафедри педагогіки праці і андрагогіки Інституту педагогіки Університету Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), професору Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Дякуємо за багаторічне плідне науково-педагогічне партнерство, особистий вагомий внесок у розвиток та співпрацю з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, зокрема кафедрою педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика.

Бажаємо нових перемог і здобутків, напрацювань та звершень, невичерпного джерела натхнення і завзяття, віри в себе, наснаги у професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках!

Це почесне звання не лише гідне і заслужене визнання напрацювань Марії Миронівни, але й варте наслідування, приклад наполегливості, цілеспрямованості, який має мотивувати, надихати всіх науковців нашого університету! Пишаємося і радіємо успіхам!